MensenHoe belangrijk duidelijke uitgangspunten ook zijn, uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Dit zijn de mensen van Verhoeven Ruesink Daniel Belastingadviseurs:
Wouter Berghuis

Studeerde na de HAVO accountancy aan de Saxion hogeschool in Enschede. Gedurende de opleiding erachter gekomen dat hij meer behoefte heeft aan klant- en adviesgericht werken en heeft zodoende de overstap gemaakt naar fiscaal recht en economie. Tijdens de opleiding met veel plezier stage gelopen bij Verhoeven Ruesink Daniel Belastingadviseurs. Hier per januari 2017 in dienst getreden. Hoopt zich door te ontwikkelen tot een volwaardig belastingadviseur met op den duur een eigen vaste klantenkring die hij door de jaren heen zal voorzien van (proactief) fiscaal- en financieel advies. Is voornemens om per september 2017 te beginnen aan de master fiscaal recht aan de Nyenrode Business Universiteit en wilt zich hiernaast nog toeleggen op vermogens- en inkomensplanningen. Het MKB-segment spreekt hem het meeste aan evenals het helpen ontplooien van startende ondernemers. Zou, als hij niet zou hebben gekozen voor het belastingrecht, dure auto's verkopen of iets anders waar je een commerciële gladde babbel voor moet hebben.


<<< Terug