MensenHoe belangrijk duidelijke uitgangspunten ook zijn, uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Dit zijn de mensen van Verhoeven Ruesink Daniel Belastingadviseurs:
Maya Subbotnitskaya
Maya Subbotnitskaya heeft na het behalen van haar Bachelor Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden bij een aantal accountantskantoren gewerkt, waarin ze naast haar werkzaamheden als belastingadviseur ook de nodige ervaring op het gebied van accountancy heeft opgedaan. Ze voelt zich thuis in de advisering aan de groot aandeelhouders en mkb-ondernemers.  Houdt ervan om alles tot de bodem uit te zoeken.   Haar interesses liggen met name in internationaal belastingrecht, maar haar leergierigheid drijft haar kennis op verschillende gebieden van belastingrecht uit te breiden en up to date te houden. Studeert voor haar Master in het belastingrecht aan de Universiteit Leiden. Zou, als ze geen belastingadviseur was geworden, nu een docent geschiedenis ('van Oudheden') zijn.

<<< Terug