MensenHoe belangrijk duidelijke uitgangspunten ook zijn, uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Dit zijn de mensen van Verhoeven Ruesink Daniel Belastingadviseurs:
Derk Willem Ruesink
Maakte na het VWO kennis met belastingen bij de Belastingdienst in Almelo, eerst bij de Rijksaccountantsdienst en later bij Grote Ondernemingen. Studeerde accountancy aan het NIVRA, deed zijn doctoraal fiscale economie in Tilburg en haalde ook nog een master in Business Valuation bij TIAS, de business school van de universiteit Tilburg. Werkte in de belastingadviespraktijk van Loyens en Loeff en die van KPMG Meijburg.
Voelt zich thuis in de praktijk van het nationale en internationale midden- en grootbedrijf. Kan zijn voorliefde voor een analytische aanpak goed kwijt bij het begeleiden van transacties. Houdt van de menselijke factor in het fiscale advies. Is ook goed thuis in de wereld van de corporate finance als afgestudeerd business valuator en ingeschreven in het register van valutors. Bekleedt ook een commissariaat in een techbedrijf.
Zou, als hij geen belastingadviseur en business valuator was geworden, nu zijn dagen slijten als toetsenist in allerhande orkestjes.


<<< Terug