MensenHoe belangrijk duidelijke uitgangspunten ook zijn, uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Dit zijn de mensen van Verhoeven Ruesink Daniel Belastingadviseurs:
Debby Nijland
Na het vwo en een medische opleiding de overstap gemaakt naar accountancy. Ontwikkelde een voorkeur voor het belastingadvieswerk tijdens de ruim 6 jaar ervaring die werd opgedaan bij enkele administratiekantoren en een accountantskantoor. Bevindt zich momenteel in de afrondende fase van de deeltijdopleiding accountancy en wil zich daarna toeleggen op een fiscale vervolgopleiding.
Ze vindt het belastingadvieswerk leuk en uitdagend door de combinatie van werken met cijfers en het zoeken naar oplossingen om de belangen van cliënten zo goed mogelijk te kunnen behartigen en dat allemaal binnen een uiterst dynamische omgeving.
Zou, als ze geen belastingadviseur was geworden, graag fotografe willen zijn.


<<< Terug