MensenHoe belangrijk duidelijke uitgangspunten ook zijn, uiteindelijk zijn het de mensen die het doen. Dit zijn de mensen van Verhoeven Ruesink Daniel Belastingadviseurs:
Gerard Brefeld
Studeerde na het Atheneum in Haaksbergen Geschiedenis en Fiscaal Recht in Groningen, waarna tevens de opleiding tot Federatie Belastingadviseur werd voltooid. Begon als werkstudent bij Deloitte & Touch in Enschede en deed gedurende 7,5 jaar praktijkervaring op bij Ten Kate & Huizinga.
Voelt zich thuis in de nationale MKB praktijk. Zoekt met behulp van vakkennis en vaktechniek graag naar oplossingen en mogelijkheden en is praktisch ingesteld. Deelt graag en houdt er ook van op zijn beurt nieuwe zaken te ontdekken en leren.
Zou, als hij geen fiscalist was geworden, graag profvoetballer zijn geweest. Met kapotte knieën, dat wel!

<<< Terug